Sivilceden Hızlı Kurtulmak için En iyi 10 Yolu

Reklam
akne, cilt lekesi, Cilt Bakımı, cilt sağlığı, doğal ev ilaçları, buz, sarımsak, limon, Bal, karbonat, Nane,

Sivilceden Hızlı Kurtulmak için En iyi 10 Yol

Sivilce (Akne) Kürleri:
Sivilce tıbbi ismiyle Akne vulgaris birçok insanı etkileyen bir cilt rahatsızlığı olup, yağ bezleri ile ilgili deri iltihabıdır. Sivilce yağ bezleri bakteri ile enfekte olduğu deri iltihabı,( şişer ve irin ile dolar) fazla sebum salgısını yağ bezleri tarafından bu sorunun arkasındaki ana nedendir. Sivilce genellikle yüz, boyun, sırt ve omuzlar da meydana gelir.

Piyasada sivilce tedavisi için losyon ve ilaçlar var ama zaman alabilir, DOĞAL yöntemlerle çok kısa bir sür sivilceler den kurtulmak için kürler mevcuttur.

Sivilceden(Akne) hızlı kurtulmak için en iyi 10 yolu;

Buz:

Buz hızlı bir şekilde sivilceden kurtulmak için kullanılabilir. Sivilceli bölgede kan dolaşımına yardımcı olur. Birikmiş kir ve yağ gözeneklerini açmak için buz küpleri veya ezilmiş buz, kullanabilirsiniz.

1. Bir parça bez içinde buz sarın ve birkaç saniye sivilce üzerinde tutun.

2. Birkaç dakika bekleyin ve işlemi tekrarlayın gün boyunca sivilce üzerine sürekli uygulandığında, buz iltihabı ve şişliği azaltmaya yardımcı olur.
Devamını Oku »
Reklam

Uyarı: Bu yayındaki resim, makale ve video vs. Web'de bulunan çeşitli kaynaklardan alınmıştır. Telif hakkı tamamen kaynağa göre düzenledi. Bu konuda bir sorun varsa, buradan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
İLGİLİ YAYINLAR
Disqus Yorumlar
© Copyright 2017 Bitki Rehberi-Şifalı Bitkiler - Tüm hakları saklıdır. - Düzenleme Blogger Eklentileri Destek Blogger